Какви контейнери за строителни отпадъци да наемаме

строителни отпадъци

Има ли значение какви контейнери за строителни отпадъци наемаме?

На всеки от нас в даден момент му се налага да прави някаква ремонтна дейност било то основна, частична или пък само козметична. Всеки ремонт се свързва с стрителни отпадъци, които трябва да бъдат изхвърлени.

Наредбите за честота гласят, че строителните отпадъци от ремонтните дейности не трябва да се изхвърлят в контейнерите за битови отпадъци. Фирма Зашеви Транс ООД се занимава с даване на контейнери под наем и извозване на строителни отпадъци до специализирани сметища и е на водеща позиция на пазара в тази област.

Според вида и обема на отпадъци, има значение какви контейнери ще наемем!

Зашеви Транс ООД дават три вида контейнери под наем 3, 4 и 7 кубикови, които се различават по големината си и обема отпадъци, който побират . Най-малките са съответно и най-практични. Контейнерите, които побират обем от четири кубика, са малко по-големи и това, което събират, се равнява приблизително на 120 чувала. Най-големите се използват предимно от строителни фирми, които извършват по-масови ремонти. В цената е включена доставката, престоя до 5 дни на Ваш адрес, взимането му обратно със специален камион и депониране. Такса смет за депото за строителни отпадъци също е включена в цената.

Имате нужда от професионално съдействие? Посетете техния уеб сайт Zashevi-trans.com, за да се запознаете подробно с цените за наема на контейнери за строителни отпадъци и услугите, които фирмата предлага. Всички предложения са на разумни и достъпни цени и включват много дейности в една фиксирана цена. Служителите могат да удовлетворят и да реагират максимално бързо на заявките на всички клиенти. Ако имате някакви въпроси или запитвания, може да се свържете с тях на Zashevi-trans.com в категорията „Контакти“.