Стъклени парапети

Стъклени парапети

Когато говорим за дизайни на стъклени панели, едно нещо ни изплува в съзнанието-  мечтана стъклена къща на хълма със спираща дъха гледка. За мнозина това ще остане само мечта, но какво ще кажете да придадете вкус на балкона, стълбището, палубата или верандата си с естествени парапети от стъкло.

Лесно инсталиране

Предварително изработените стъклени парапетни плочи са божество за любителите на стъклените панели. Парапетите са с предварително отворени отвори и стъклени монтажни щипки и всичко, което трябва да направите по време на инсталацията, е да монтирате скритата основа и да плъзнете панелите си вътре!

Изберете производител, който предлага различни комплекти стъклени парапети

Уверете се, че изберете източник, който има голямо разнообразие от стъклени стълбове и парапети по отношение на материал, дизайн, размер и цвят. Наличието на разнообразие ще ви улесни в избора на дизайн, който най-добре отговаря на пространството, което имате.

Предимствата на стъкления парапет

Освен лесната инсталация, тук са и другите предимства на използването на стъклени парапетни комплекти:

Безпрепятствени изгледи

От всички парапетни системи стъклените парапети осигуряват най-ясните, безпрепятствени гледки. Това важи специално за места с изглед към живописни гледки.

Висока естетическа стойност

Стъклените парапети предлагат изключителен резултат по отношение на външния вид и засенчва всяка друга система за парапети, използвана днес. Всъщност те се считат за елитен избор, когато става въпрос за парапета с най-добра естетическа стойност.

Универсалност в дизайна

Със стъклени парапети можете да съчетаете няколко дизайна-  на самото стъкло със всеки друг материал и пак ще  имате уникалност в интериора си, за която винаги сте мечтали.

Трайност

В сравнение с други парапетни системи, стъклените парапетни системи са доста издръжливи. По-голямата част от тях са направени от дебело стъкло, което е малко вероятно да се поддаде при нормални дневни налягания. Ако търсите опция за ниска поддръжка, комплектите от стъклени парапети определено са пътят!